Engros tilpasset badetøy – velkommen til å tilpasse badetøy på forhånd velkommen til å kjøpe lager badetøy på forhånd

Vi fant ut at for noen dager siden prøver noen av kundene våre å nå ut etter badetøy, de må importere nye ogbadedrakter av hete merke, og de kommer med forskjellige luksusmerker, som GUCCI, LV, Dior, Chanel, Fendi, Versace, Burber.

Og noen av kundene våre prøver å tilpasse sitt eget strandtøy med logo, ja, vi tror at Covid-19 vil bli drept i løpet av dager, så vi har startetbadetøytilpasning og engros forhåndssalg.

Som en BH-produsent for kvinner kan vi gi markedet ditt de riktige BH-ene du vil ha, tilpasse din BH for kvinner, sende oss ditt design eller bildet, vi kan vise dem til deg, engrospris, med høyt håndlaget arbeid. Vi tilbyr logo tilpasset service, tilpasse logoen din, vær så snill kontakt oss.

Vi er klare til å gi deg disse svømmeklærne,

Merk følgende:Xinzi Rain er en OEM/ODM dameklær i undertøy.Vi er en fabrikk, vi selger i bulk, vi engros i fabrikkens direkte salgspris, TILPASNING er akseptabelt og velkommen.

Dessuten, hvis du ønsker å få en prøve, sender vi den gjerne til deg, men du må betale fraktkostnaden.

Takk, hvis du ønsker å legge inn en bestilling for virksomheten din, for nettbutikken eller offline-butikken din, er vi den rette produsenten, vennligst kontakt savslutte forespørselen dinog kontakt oss!


Innleggstid: Jan-12-2022