God jul!!!Ikke glem å ta med våre rabattgaver!

Med 25. desember nærmer seg oss raskt, har du sannsynligvis sendt "god jul"-ønsker til alle i livet ditt, inkludert venner og familie.Du har muligens til og med strødd det i en Instagram-tekst eller to og på forsiden av julekortene dine i år.Tross alt, i et land der "Happy Easter" og "Happy Birthday" er normen, er den "merry" delen av "Merry Christmas" ganske unik.Ingen er helt sikre på hvor den "glade" oppsto, men det er flere interessante skuespillere rundt deg ,Vi kunne ikke gi deg alle gavene, men her kan du få en vakker ogundertøy av høy kvalitet for deg selv og din kjærlighet.

Hvis du har en idé kan du prøve å skreddersy dine egne klær, vi kan skreddersy for deg, i julen som nærmer seg, ønsker deg en god jul, ta kontakt for priser:)

BANNER1-1200

Vår produksjonskapasitet: Xinzi Rain Co.Ltd har fokusert på kvinnelige BH-er i årevis, og salgsteamet og produksjonsteamet er på samme sted, slik at produksjonsplanen, prosessen og effekten kan være mer tidsriktig, ved å bruke bilder, Record video eller online videochat og sende det til kundene, slik at kundene kan forstå fremdriften til bestillingene sine i tide.

工厂素材sexy

Som en BH-produsent for kvinner kan vi gi markedet ditt de riktige BH-ene du vil ha, tilpasse din BH for kvinner, sende oss ditt design eller bildet, vi kan vise dem til deg, engrospris, med høyt håndlaget arbeid. Vi tilbyr logo tilpasset service, tilpasse logoen din, vær så snillkontakt oss.

内衣定制素材logo

Innleggstid: 24. desember 2021